Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Bohdalka s Okamurou v ČT a sportování v obchodech

Satirický pořad Šťastné pondělí: Proč Okamura ČT tolik nenávidí, když ho ona svými pořady stvořila? Václav s Konstantinem vyrazili sportovat. A nechybí vzpomínkové pásmo Devadesátky.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Václav Dolejší

 

Reklama

I tentokrát pro vás máme skvělou show: Spočítali jsme, kolikrát se objevil Tomio Okamura v České televizi, a zasportovali jsme si v místech, kde je možné všechno.

Článek

Víte, kolikrát se objevil za minulý měsíc Tomio Okamura v České televizi? Spočítali jsme to. A kromě toho se Jindřich v monologu ptá, proč Okamura ČT tolik nenávidí, když ho ona svými pořady stvořila. A nejen ona. Jeden člověk s vynikajícím „čichem“ na lidi už před mnoha lety poznal, že z Okamury něco bude. Třeba i prezident.

Václav s Konstantinem vyrazili sportovat. Jenže kam, když je všechno zavřené? No přeci na jediné místo, kde je od začátku pandemie dovoleno skoro všechno, do supermarketu. A to byste neodhadli, kolik sportů se v takovém obchodním centru dá dělat.

Studio Jablunkov se bohužel již nevešlo, ale můžete se znovu těšit na Jindřichovy 90's. Tentokrát z místa, které nejen v 90. letech formovalo jeho žurnalistickou kariéru.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad včetně reportáží a dalších rubrik pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde. A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Doporučované