Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Jak jsme ušetřili dvě miliardy ministryni Dostálové

Satirický pořad Šťastné pondělí: Natočili jsme propagační klip pro ministryni Dostálovou. Vyrazili jsme za Tomášem Hanákem. A náš expert Václav Dolejší se podíval na politické kampaně.Video: Jindřich Šídlo

 

Reklama

Podívejte se na celý díl Šťastného pondělí. V úvodní části vám Jindřich vysvětlí nová pravidla, podle nichž se bude letos hlasovat v krajských volbách. To hlavní je, že v žádném případě nesmíte opustit svůj domov.

Článek

Opět pomáháme – natočili jsme propagační klip pro ministryni místního rozvoje Kláru Dostálovou, aby ušetřila dvě miliardy korun za propagační video o Česku.

Exkluzivním hostem pořadu je herec Tomáš Hanák. Jindřich a Konstantin se ho vyrazili zeptat, proč krade vtipy, které vymysleli jiní.

A Václav vám popíše rozdíl mezi studenou a horkou fází kampaně a proč všechny politické strany startují do voleb nadvakrát.

Satirický pořad kromě hlavní části s Jindřichem Šídlem za stolem obsahuje také reportáže, rozhovory nebo malé rubriky jako žebříček TOP 5 a Vytrženo z kontextu.

Podívejte se na celý díl pořadu Šťastné pondělí, který vysílá Televize Seznam každé pondělí ve 20:55.

Jednotlivé rubriky pak samostatně v následujících dnech publikujeme na webu sz.cz. Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku nebo Twitteru.

Reklama

Doporučované