Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Česko Slovensko má talent, Tlustý se vrací a YouTube útočí na vaše děti

Satirický pořad Šťastné pondělí z 3. února 2020: Jindřich Šídlo spolu s Konstantinem Sulimenkem se rozhodli, že proniknou do tajů YouTube a TikToku. Podívejte se, co zjistili.Video: Jindřich Šídlo

 

Reklama

Další díl satirického pořadu Jindřicha Šídla a jeho kolegů, Václava Dolejšího s Konstantinem Sulimenkem. V hlavní části vám vysvětlíme, o co jde ve slovenských volbách. Řekneme vám, na co se na YouTube koukají vaše děti, a zavedeme vás do hluboké politické minulosti, z níž se má stát budoucnost. Šťastné pondělí!

Článek

Tohle pondělí jinak bylo výjimečné. Je první poté, co Britové opustili Evropskou unii. Ano, konečně máme za sebou brexit, jedno z největších vítězství Institutu Václava Klause. Hodně štěstí, Británie, doufám, že se zase brzy uvidíme.

Euroskeptici budou tvrdit, že si EU tuhle lekci zasloužila, a možná začnou mluvit o czexitu. Máme ale jiný návrh, jak Unii potrestat. Pokud se nic nezmění, Češi v ní zůstanou. Ne, nepůjdou nikam. A Brusel bude platit a my sami si nejlíp ohlídáme, kam ty peníze půjdou. Ještě pár let českého členství – a Unie to vzdá sama.

Podívejte se na celý díl pořadu Šťastné pondělí, který vysílá Televize Seznam každé pondělí ve 20:55.

Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku nebo Twitteru.

Reklama

Doporučované