Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Kalousek všude, obnova Rakousko-Uherska a naše mládež

Satirický pořad Šťastné pondělí: Jindřich volá po obnovení starého dobrého Rakouska-Uherska. Václav Dolejší se vydává za mladého studenta, aby pronikl mezi mládež a zjistil, co má proti Babišovi. A nechybí ani Konstantinovo Studio Jablunkov a Jindřichovo vzpomínkové pásmo s názvem Devadesátky.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Václav Dolejší

 

Reklama

Ruská vakcína Sputnik funguje skvěle a přesně podle příbalového letáku. Sice ještě nevíme, jak na covid, ale rozklad vlády - případně celé země - způsobuje úplně spolehlivě.

Článek

Jindřich tak po experimentech nejprve s Československem a pak s dvěma samostatnými státy volá po obnovení starého dobrého Rakouska-Uherska.

V reportáži Dolejší na křižovatce uvidíte, jak se Václav po vzoru Milana Šteindlera a jeho filmu „Vrať se do hrobu!“ vydává za mladého studenta, aby pronikl mezi mládež a zjistil, co má proti Babišovi.

A samozřejmě Konstantin má své zprávy ze Studia Jablunkov a nechybí ani vzpomínkové pásmo Jindřicha s názvem Devadesátky. Tentokrát zavzpomínal na otevření první restaurace McDonald’s v Praze.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad včetně reportáží a dalších rubrik pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde. A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Doporučované