Hlavní obsah

Šťastné pondělí oslavovalo jubileum i devadesátky s Terezou Pergnerovou

Foto: Michal Šula, Seznam Zprávy

Podívejte se do zákulisí natáčení jubilejního dílu Šťastného pondělí.

Reklama

Šťastné pondělí pojalo první úspěšně dokončenou pětiletku ve velkém stylu. Téměř jubilejní díl natáčel tým Jindřicha Šídla v pražském Divadle X10. Asistovala u toho řada zajímavých hostů – a došlo i na Kelly Family.

Článek

Fanoušci Šťastného pondělí měli ve čtvrtek 28. října nabitý program. Museli slavit jak státní svátek, tak páté narozeniny svého oblíbeného pořadu.

Tým Jindřicha Šídla natáčel téměř 200. díl v pražském Divadle X10 před nabitým publikem. Kromě tradičního monologu Jindřicha Šídla došlo také na speciální díl Trafiky Konstantina Sulimenka s Karlem „Kovym“ Kovářem a Pastoral Brothers, rozhlasovou hru zachycující aktuální debaty tria Nejedlý–Ovčáček–Mynář a také na rozhovory se vzácnými hosty.

Do červeného křesla usedla velmi pravděpodobná budoucí ministryně obrany Jana Černochová a devadesátková legenda Tereza Pergnerová. A ano, došlo i na Kelly Family.

Vzpomínali jsme také na prvního spoluautora pořadu, kameramana a režiséra Tomáše Dusila, který loni na podzim nečekaně zemřel.

Děkujeme všem fanouškům, kteří se stavili v Divadle X10 a oslavili první pětiletku s námi! Záznam večera uvidíte už v pondělí na Seznam Zprávách a v Televizi Seznam.

Mezitím se můžete podívat, jak to na natáčení vypadalo.

+8

Reklama

Doporučované