Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Roundupem na Brno i Olbramovice a Pelta týdne

Satirický pořad Šťastné pondělí z 22. června 2020: Podíváme se do měst, kterým premiér nemůže přijít na jméno. Místopředsedovi vlády Karlu Havlíčkovi jsme předali vítězný návrh motta a nebude chybět největší velikán českého sportu a čáp Miroslav Pelta.Video: Jindřich Šídlo

 

Reklama

Další díl satirického pořadu Jindřicha Šídla a jeho kolegů, Václava Dolejšího s Konstantinem Sulimenkem. Těšit se můžete opět na spoustu skvělé zábavy.

Článek

Místopředsedovi vlády Karlu Havlíčkovi jsme předali vítězný návrh motta pro naše předsednictví v EU, které zní „země ve střetu Evropy“.

Podíváme se také do města Brna a vesnice Olbramovice, na dvě místa, kde natolik naštvali premiéra Babiše, že by tam nejraději použil svůj oblíbený totální herbicid. Podíváme se také do duše největšího velikána českého sportu, Miroslava Pelty.

Satirický pořad kromě hlavní části s Jindřichem Šídlem za stolem obsahuje také reportáže, rozhovory nebo malé rubriky jako žebříček TOP 5 a vytrženo z kontextu.

Podívejte se na celý díl pořadu Šťastné pondělí, který vysílá Televize Seznam každé pondělí ve 20:55.

Jednotlivé rubriky pak samostatně v následujících dnech publikujeme na webu sz.cz. Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde.

A můžete nás sledovat také na Facebooku nebo Twitteru.

Reklama

Doporučované