Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Zemanova definitivní prohra a Škodovka přechází na elektřinu

Šťastné pondělí: „Shut up“ – prezident Miloš Zeman po vítězství ve své druhé prezidentské kandidatuře.Video: Jindřich Šídlo, Václav Dolejší, Konstantin Sulimenko

 

Reklama

Extrasuperprodloužený díl Šťastného pondělí. Každé pondělí v 20:00 na Televizi Seznam a poté na Seznam Zprávách. Jindřich Šídlo a jeho tým vám přináší další satirický přehled zpráv z uplynulého týdne.

Článek

V dnešním díle uvidíte klasický ranní monolog Jindřicha Šídla, kde rozebírá končící prezidentskou éru Miloše Zemana a rekapituluje všechny jeho úspěchy. Tedy žádné…

Václav Dolejší byl opět na křižovatce a ptal se přátel Miloše Zemana, jak na tom asi prezident doopravdy je a jakou měl v posledních letech životosprávu.

Konstantin Sulimenko a jeho Studio Jablunkov vám přináší přehled těch nejzásadnějších zpráv, které se k vám tento týden možná nedostaly. A Jindřich Šídlo opět nostalgicky vzpomíná na devadesátá léta.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované