Hlavní obsah

Šťastný listopad: Radíme Babišovi, co není přibité a dalo by se ještě prodat

Satirický pořad Šťastné pondělí obsahuje také rubriku Sněmovní 4, kde má své reportáže Václav Dolejší.Video: Václav Dolejší

 

Reklama

Během velkolepých oslav 30. výročí dočasného odchodu komunistů ze scény dospěla naše show Šťastné pondělí ke dvěma přelomovým okamžikům. Podruhé jsme si vyzkoušeli živé natáčení mimo studio a před publikem.

Článek

Do pražského klubu Rock Café dorazila režisérka Tereza Nvotová, nejdéle sloužící poslanec Marek Benda, rocker a vymítač sovětských vojsk Michael Kocáb a moderátor Jakub Železný, který s Jindřichem vytvořil nezastavitelnou dvojici sebedojímajících se nostalgiků vzpomínajících na své revoluční zásluhy.

Jak by řekli mladí a nevděčení: Ok, boomers!

Ale kromě nostalgického vzpomínání, jak jsme přispěli k pádu komunistů, jsme se také rozhodli jednomu prominentnímu z nich poradit. Víme, že premiér Andrej Babiš (dříve KSČ, dnes ANO) chce i v novém roce 2020 slibovat a rozdávat dárečky voličům. Ostatně, čekají nás krajské volby.

Jenže kde na to všechno brát, když ani bezprecedentní hospodářská situace nedokáže uživit hladové krky voličů požadujících sále větší sousta. Napadlo nás prodat třeba Karlštejn nebo hřebčín v Kladrubech, naprosto zbytečná aktiva státu, jimž je přežitek říkat „národní stříbro“.

Podívejte se na všechny zářijové díly satirického pořadu Šťastné pondělí Jindřicha Šídla a jeho kolegů, Václava Dolejšího s Konstantinem Sulimenkem:

Reklama

Doporučované