Hlavní obsah

Stát začal hledat nového šéfa Budvaru. Nahradí muže, který umí pivo chválit i chutnat

Následuje obsah vložený z jiného webu. Zde jej můžete přeskočit.

Pusťte si rozhovor s odcházejícím ředitelem Budvaru Jiřím Bočkem (natočeno v závěru roku 2016).

Přejít před obsah vložený z jiného webu.
 

Reklama

Stát vypsal výběrové řízení na místo generálního ředitele Budějovického Budvaru. Podívejte se na rozhovor s jeho odcházejícím šéfem Jiřím Bočkem.

Článek

Ministerstvo zemědělství vypsalo výběrové řízení na nového ředitele Budějovického Budvaru. Detaily řízení zveřejnilo na svém  webu.

S výběrem pomůže agentura Constellation. Zájemci mají posílat životopisy do 8. února.

Dlouholetý ředitel Jiří Boček skončil v národním podniku oficiálně ke konci loňského roku, od června byl ale v pracovní neschopnosti. Nyní pivovar dočasně vede ekonomický ředitel Petr Žáček.

Nový ředitel bude muset mít magisterský diplom, přednostně v oboru ekonomie nebo chemické technologie. Požadavkem je i minimálně sedmiletá praxe na manažerské pozici v potravinářském oboru. „Nejlépe v pivovarnictví s mezinárodní působností, bez konfliktu zájmů v rámci oboru," dodává výpis požadavků.

Boček vedl pivovar od roku 1991. Loni obdržel od prezidenta Miloše Zemana státní vyznamenání. V Budvaru strávil více než 30 let, do národního podniku nastoupil v roce 1984 jako technolog. Loni získal Jiří Boček i Výroční cenu České a moravské pivovarnické akademie.

Jaký by měl být nový šéf Budvaru - podívejte se:

Nový šéf Budvaru musí být „Bořek Stavitel".Video: Adam Junek

Reklama

Doporučované