Hlavní obsah

Štěpánek bude trénovat Djokoviče. Odpočíval jsem už dost, smál se nový kouč během netradiční tiskové konference

Radek Štěpánek domluvil s Novakem Djokovičem spolupráci.

 

Reklama

Tenista Novak Djokovič oznámil prostřednictvím Instagramu nového trenéra. Radek Štěpánek přijal výzvu bývalé světové jedničky a po dvou týdnech se znovu vrátil do kolotoče profesionálního tenisu.

Článek

Radek Štěpánek v polovině listopadu definitivně ukončil kariéru. „Musel jsem si nalít trochu čistého vína. Bojoval jsem do posledního dechu, ale je čas jít dál. Nerad bych riskoval zdraví do další životní etapy,” přiznal tenista během tiskové konference.

V průběhu dalšího atýdne oslavil dvojnásobný vítěz Davis Cupu devětatřicáté narozeniny a jen o tři dny později rozšířil trenérský tým Novaka Djokoviče.

Bývalá světová jednička ze Srbska během letošní sezony vypadla z elitní desítky žebříčku ATP a právě Štěpánek by měl Djokovičovi pomoci zpátky na vrchol.

Vedle Štěpánka Djokoviče trénuje také další bývalý skvělý tenista Andre Agassi. „Pár telefonátů už proběhlo, měli jsme i konferenční hovor všichni tři, rozdělili jsme si kompetence. Já budu s Novakem trávit většinu času, každodenní práce bude na mně. Andre s ním bude jezdit na grandslamy. Jsme všichni na jedné lodi, rozumíme si. To je pro mě důležité,” uvedl Štěpánek pro iSport.cz.

Reklama

Doporučované