Hlavní obsah

Třetí série Stranger Things je na světě. Podívejte se na trailer a jaké má zatím hodnocení

Foto: Profimedia.cz

Stranger Things 3 – ilustrační foto.

Reklama

Ve čtvrtek 4. července vypustila do světa internetová televize Netflix třetí sérii seriálu Stranger Things.

Článek

V případě sci-fi seriálu Stranger Things se bezpochyby jedná o jeden z nejočekávanějších seriálů z produkce Netflixu současnosti. Po úspěších první a druhé série vypustila internetová televize Netflix sérii třetí.

Ta si svou světovou premiéru užila už minulý pátek v kalifornské Santa Monice. Pro širokou veřejnost byla určena premiéra ve čtvrtek 4. července na americký Den nezávislosti.

Děj třetí série se odehrává v létě 1985. Už z traileru je patrné, že nová série bude opět plná nostalgie doplněné dobovou hudbou, legrace a samozřejmě nebude chybět ani akce. Z dětí se stali adolescenti a už koncem druhé série bylo patrné, že hlavní postavy řešily mimo záhady také mezilidské vztahy. Proto můžeme něco podobného nejspíše ve větší míře očekávat i v této sérii.

Trailer Stranger Things 3. série

Epizody

Už koncem minulého roku se objevily názvy všech osmi epizod, které nám třetí série Stranger Things nabídne.

Chapter One: Suzie, Do You Copy?

Chapter Two: The Mall Rats

Chapter Three: The Case of the Missing Lifeguard

Chapter Four: The Sauna Test

Chapter Five: The Source

Chapter Six: The Birthday

Chapter Seven: The Bite

Chapter Eight: The Battle of Starcourt

Hodnocení

První díl třetí série si zatím z 35 hodnocení na ČSFD odnesl 95 %, druhý 95 % z 18 hodnocení, na imdb.com 250 lidí ohodnotilo na 9,4/10. Na imdb už se můžete podívat na hodnocení všech epizod třetí série, kde si každá epizoda odnesla hodnocení nad 9.

Rekapitulace

Pokud si nepamatujete předchozí druhou sérii a nechcete se na ni dívat opět od začátku, můžete se podívat na rekapitulační video. Prohledněte si to nejpodstatnější z předchozí série v pěti minutách.

Reklama

Doporučované