Hlavní obsah

Stream.cz na podzim chystá seriál s Bolkem Polívkou. Vsadí i na krimi, české pivo a naučné pořady

Nový seriál Streamu Hasičárna Telecí. V hlavní roli se objeví Bolek Polívka. Video: Barbora Marková

 

Reklama

Internetová televize Stream představila svůj podzimní program. Nebude nouze o nové seriály a pořady.

Článek

Láká především na nový serál Hasičárna Telecí v hlavní roli s Bolkem Polívkou a denní seriál pro ženy Kadeřnictví. Podzimní program doplní velký reportérský cyklus Černota odhalující české drogové podsvětí či pořad pro milovníky kriminálek Expertiza.

„Naším cílem je vytvářet komplexní a zajímavý obsah pro celou rodinu a hledat v internetovém prostředí nové cesty, inovativní formáty a nápady s potenciálem. Na podzim jsme připravili více než deset takových pořadů a seriálů, přičemž několik dalších ještě do konce roku představíme,“ říká ředitel obsahu Seznam.cz Igor Kalaš.

Další tvorbu pak budou tvořit naučné, zábavné, mysteriózní či cestovatelské pořady mapující Českou republiku. A to: Tajemno, odhalující zemi plnou tajemných příběhů, Pivní republika, seriál o nejlepším pivu, nebo pořad Vetřelci a plameňáci, který se bude věnovat obdivuhodným uměleckým počinům. Přibydou ale také každý měsíc stovky nových epizod v sekci Pohádky.

V nabídce Stream.cz se mohou diváci těšit mimo jiné na nové díly spotřebitelského pořadu A DOST! s Janem Tunou či dokumentárního cyklu Krvavá léta s Jiřím Padevětem. Pokračování se dočkají i formáty, které odstartovaly na jaře, jako například U stánku s Hugo Hromasem, HitStory s Janem Dědkem a Výlety do minulosti s Alešem Ulmem.

Seriál Hasičárna Telecí vypráví příběh o neakceschopné dobrovolné jednotce hasičů z malé vesničky. Hlavní motivací a podmínkou nejmladších členů je účast na hasičských závodech v královské disciplíně – hasičském útoku. I přes obtíže, jako je chronický nedostatek členů, nepodařený cvičný výjezd nebo hasičské auto potajmu předělané na bar, vyrazí nové družstvo na své první závody. Jak to všechno dopadne, se můžete dívat každou sobotu od 15. září.

Každé pondělí, středu a pátek se diváci můžou těšit na pokračování komediální série Kadeřnictví. Dvacet jedna dílů poběží od třetího září. V hlavních rolích se opět představí Jana Krausová, Veronika Gajerová nebo Patricie Solaříková.

Co o svých postavách prozradily hvězdy seriálu? Podívejte se na úvodní video. 

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:
Adéla Gondíková

Doporučované