Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Co mají společného hadi v záchodových mísách a poslanci?

Svět za hranicemi Prahy popisuje Konstantin Sulimenko ze Studia Jablunkov: Co mají společného hadi v záchodových mísách a poslanci? Proti komu se ve svém nově vydaném programu ostře vymezilo hnutí Lidé PRO? A jací bizarní tvorové z Olomouce se objevili na plážích v Sydney?Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

Jindřich, Konstantin a Václav pro vás mají opět připravenu skvělou show. Sledujete dnes v premiéře od 20:00 hodin na Televizi Seznam. A už teď se podívejte na ukázku.

Článek

Šťastné pondělí konečně vyrazilo za hranice. Za hranice Prahy. A to je dobře, protože za hranicemi Prahy existuje celý nový svět plný folklorních a konzumních zpráv, které vás upřímně zajímají. A my vám je i tento týden přinášíme!

Co mají společného hadi v záchodových mísách a poslanci? Proti komu se ve svém nově vydaném programu ostře vymezilo hnutí Lidé PRO? A jací bizarní tvorové z Olomouce se objevili na plážích v Sydney?

Všechno, co jste chtěli i nechtěli vědět o minulém týdnu, shrnuto v glosovaných zprávách. Rubrika Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí.

Více v úvodním videu z produkce Šťastného pondělí; další reportáže najdete zde. A můžete nás sledovat také na Facebooku nebo Twitteru.

Reklama

Související témata:

Doporučované