Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Jsi cvok, cvok, cvok, tak si toho važ!

Pravidelný konzumní přehled zpráv z regionů Šťastného pondělí.Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

I v nové sezoně vyrazilo Šťastné pondělí za hranice Prahy. Pravidelný výběr glosovaných konzumních zpráv z domova i ze světa Konstantina Sulimenka, dnes jako jablunkovský covidový speciál.

Článek

Ministerstvo zdravotnictví se chystá zavést novou brutální kampaň. Ta zobrazuje lidi zemřelé na covid a připojuje k nim jakoby drsná prohlášení, třeba „neustále očkování odkládala“. Jak moc špatný nápad tohle je, ani ve Studiu Jablunlov nedokážeme dostatečně vyjádřit.

Toto zvláštní covidové vydání ale vzpomene i na ty, kteří už nikoho nezajímají. Zdeněk Škromach napsal na Facebook, že se jako neočkovaný bojí chodit do hospody. Kéž by tento bazénkový Masaryk inspiroval i další neočkované.

A pokud mluvíme o očkování, nemůžeme zapomenout ani na Daniela Landu a jeho iniciativu Slepičí mozek, pardon, Zlatý špendlík. Toho označil za „magora“ a „cvoka“ dokonce sám Karel Havlíček. Ale Daniel Landa se samozřejmě nenechá jen tak urážet.

V úvodním videu všechny tyto zprávy oglosujeme, abychom se tomu všemu mohli aspoň smát. Nic jiného nám totiž ani nezbývá.

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky včetně právě Jablunkova publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované