Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Skutečná revoluce v dopravě! Karel Havlíček postavil podchod

Bez Studia Jablunkov a Konstantina Sulimenka by Šťastné pondělí nebylo plnotučné.Video: Konstantin Sulimenko

 

Reklama

I v nové sezoně vyrazilo Šťastné pondělí za hranice Prahy. Pravidelný výběr glosovaných konzumních zpráv z domova i ze světa Konstantina Sulimenka.

Článek

Sao Paulo se připravuje na revoluci v dopravě. Nově tam mají problém s přetíženými vozovkami řešit zvláštní letecké taxíky, a dokonce mají fungovat úplně bez emisí. Ještě že tu stále máme Česko a tradiční řešení dopravních problémů. Třeba svést všechno na cyklisty.

Alena Schillerová se čím dál tím víc snaží stylizovat do role obyčejné ženy z lidu. Minulý týden se slovy „obyčejná ženská z Brna“ označila na Instagramu. A před pár dny v debatě Televize Seznam si dokonce vzpomněla, že místo „já jsem“ vlastně říká „já su“. Jediný drobný problém s touto image je ten, že obyčejní lidé většinou nemají láhev Moeta v restauraci ke svačině.

A samozřejmě nemůže chybět ani zvířátko na konec. Tentokrát to bude opice, která unesla štěňátko. Že vám to něco připomíná…?

Tyto a další zprávy a glosy najdete v úvodním videu.

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované