Hlavní obsah

Sugar MaMa: Peče moučníky na Streamu a chutnají fakt skvěle!

Jak na ně? Pusťte si video, v němž se dozvíte, jak se pečou nejoblíbenější dezerty.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Cukrářka Daška Malá alias Sugar MaMa peče oblíbené české moučníky i zahraniční dezerty. Jak na ně, vysvětluje Daška v pořadu Sladká tečka na Stream.cz.

Článek

Slavní za Daškou vyrazili přímo do „streamové” kuchyně, kde všechny svoje recepty připravuje a natáčí. Někdy stihne dva recepty za den, jindy dokonce tři, záleží na tom, co zrovna peče. Ve studiu/kuchyni není jenom Daška a kamera. „Je tady také pan režisér, produkční, dva kameramani, pak šikovná dramaturgyně, vizážistka a studiový architekt, a mixér,” směje se Daška.

Nervózní už před tolika lidmi není, všichni si na sebe postupem času zvykli a skvěle jim to šlape. Na natáčení si scénář připravuje Sugar MaMa sama. „Vždycky ho potom pošlu dramaturgyni, ta mi napíše připomínky a dotazy a později to doladíme. Nakupuje produkční, takže ke scénářům posíláme i seznam ingrediencí,” říká.

V této době plné zdravých dezertů zůstává Daška stále u těch klasických receptů, má je jednoduše radši, a nám její jahodový koláč také moc chutnal.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované