Hlavní obsah

Super outfity i módní přešlapy slavných. Kdo se v horkých letních dnech umí obléknout?

Jak se oblékají známé osobnosti v parných dnech?Video: Dominika Nováková, AP, Seznam Zprávy

 

Reklama

V létě nás určitě čeká pár pořádně horkých dnů. V takovém počasí není lehké se obléct tak, aby se člověk venku neupekl. Stejný problém musí řešit také české i zahraniční známé osobnosti. Některé si s letním oblékáním poradily, jiné to příliš nevychytaly. A někdo prostě nemá na výběr.

Článek

Nejlepší outfit do teplot nad 30 stupňů Celsia? Rozhodně plavky. Ne všichni se do nich ale rádi oblékáme. Kdo se ale za svoji postavu rozhodně nemusí stydět, jsou nejhezčí dívky soutěže Česká Miss. Tereza Křivánková, Lea Šteflíčková a Jana Šišková předvedly svoje nejlepší plavkové kousky na sociálních sítích. A skutečně je na co koukat.

U plavek ještě zůstaneme, tedy alespoň částečně. Šaty americké herečky Ariel Winterové totiž plavky trochu připomínají. V tomto případě se ale nejedná o tak pěkný pohled. Jejich nošení se tváří spíš jako bojovka, jestli herečka neukáže přítomným fotografům i něco, co chtěla nechat skryté.

Novomanželé princ Harry a vévodkyně Meghan se musí na veřejnosti oblékat podle etikety. Dámy, kdo by se alespoň jednou nechtěl vymódit podobně jako krásná Meghan? Ale představte si, že v podobném kousku jedete ve 30 stupních Celsia třeba tramvají. Takový problém ale královská rodina nejspíš nemusí řešit.

Kdo outfit ale rozhodně vychytal, to je tenistka Serena Williamsová, odvážné šaty jí dokonale sedí a do horkého počasí jsou podle nás ideální. Oproti jejím sportovním modelům příjemná změna.

V Rusku pokračuje mistrovství světa ve fotbale a samozřejmě i tam sledujeme módní výstřelky. A titul nejoriginálnějších a nejhezčích dresů vyhrávají chorvatští fotbalisté a jejich fanoušci. V davu je rozhodně nepřehlédnete.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované