Hlavní obsah

Tady jde o to, zlikvidovat Zemana. Politika a náboženství jsou největší svinstvo, říká Troška

Hostem Výzvy Renaty Kalenské byl režisér Zdeněk Troška. Proč bude volit Miloše Zemana?Video: Renata Kalenská

 

Reklama

Miloš Zeman je politický matador a profesionál. Je to erudovaný člověk, říká režisér a podporovatel současného prezidenta Zdeněk Troška.

Článek

„Ten tlak příznivců pana Drahoše, jak se projevili ve veřejné debatě, tak si myslím, že to panu profesorovi více uškodilo. Chovali se hrozně. Přišlo mi, že jsou naučení, co řekne pan Drahoš, tak tleskat a hlavně škodit tomu druhému. Myslím si, že tohle nemá zapotřebí inteligentní člověk. Mělo by to být o klidném dialogu,“ komentuje autor divácky populárních komedií první televizní souboj Miloše Zemana a Jiřího Drahoše.

„Já bych nechtěl být politikem ani za zlaté prase, politika a náboženství jsou největší svinstvo,“ dodává Troška s tím, že Jiří Drahoš se některým politikům hodil na to, aby tady byl někdo proti prezidentu Zemanovi. Česká republika by podle něj měla mít blíže k Rusku, protože jsme podle jeho názoru Slované.

Proč bude volit Miloše Zemana a otevřeně ho podporuje? Jak se dívá na kritiku současného prezidenta? Opravdu je namístě říkat, že ho chtějí někteří lidé zničit? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Reklama

Související témata:

Doporučované