Hlavní obsah

Tajemství okolo Putinových narozenin. Kdo byl mezi VIP hosty?

Pořad Svět bez obalu nejenom o narozeninách ruského prezidenta Vladimira Putina.Video: Milan Šíma

 

Reklama

Ruský prezident Vladimir Putin měl minulý víkend pětašedesáté narozeniny. Podle svého mluvčího je oslavil pouze s rodinou a blízkými přáteli. Žádnou velkou akci naplánovanou neměl a dokonce prý téměř celý víkend pracoval.

Článek

Opoziční předák Alexej Navalnyj mu v každém případě z vězení jeden dárek poslal: naplánoval na minulou sobotu celoruský protest na podporu své prezidentské kandidatury.

Kdo ale opravdu byl v úzkém kruhu, se kterým jeden z nejmocnějších mužů planety strávil své narozeniny, se dá jen spekulovat. „Asi to byly jeho dvě dcery, nebo přítel a ruský premiér Dmitrij Medveděv, nebo třeba také bývalá ruská gymnastka Alina Kabajevová, o které se mnoho let hovoří jako o Putinově nové partnerce,“ říká zpravodaj Českého rozhlasu v Moskvě Martin Dorazín.

Švýcarská média dokonce spekulovala, že má Putin s Kabajevovou už tři děti. Byly tam také? A oženil se Putin znovu, nebo je stále svobodný?

„V případě soukromí ruského prezidenta Vladimira Putina se vždy pohybujeme na velmi tenkém ledě dohadů a spekulaci,“ říká Dorazín.

Reklama

Doporučované