Hlavní obsah

Tak si, králíčci, vyberte, kdo se proti mně postaví. Jak mluví o Zemanovi jeho soupeři

Zapnuli jsme mikrofony dřív, než prezidentská debata na Seznamu začala.

 

Reklama

Podívejte se na úvodní, neformální část debaty prezidentských kandidátů, kteří se sešli v Seznamu. Pozvání dostal i Miloš Zeman, ten ale účast odmítl.

Článek

Chcete vědět, kdo z prezidentských kandidátů dokáže sázet historky a mluvit tak, že ostatní mají problém se dostat ke slovu? A kdo se v konkurenci ostatních uchazečů o hlasy voličů neprosadí vůbec?

Právě to ukáže neformální úvod prezidentské debaty, která se konala v Seznamu. Sešli se zde bývalý předseda Akademie věd Jiří Drahoš, bývalý diplomat Pavel Fischer, lékař a vysokoškolský učitel Marek Hilšer, textař Michal Horáček, bývalý ředitel Škody Auto Vratislav Kulhánek a expremiér Mirek Topolánek.

Tématem úvodního hovoru, který předcházel samotné debatě s jasně danými otázkami pro všechny pozvané kandidáty, byla mimo jiné neúčast Miloše Zemana ve všech volebních diskusích, povolební souznění mezi prezidentem Zemanem a šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem (který má už měsíc problém sestavit většinovou vládu) a také to, jestli je lepší ucházet se o funkci hlavy státu jako bývalý politik nebo jako nepolitická osobnost.

Podívejte se také na další, oficiální část prezidentské debaty:

Prezidentská debata, oficiální část.

Poslední, třetí část prezidentské debaty zveřejníme na Seznamu zítra.

Reklama

Doporučované