Hlavní obsah

Takhle jste Adelu Banášovou ještě neviděli. Vzala nás na místa, kde dělala servírku a kde hraje rodinné divadlo

Adela Banášová-Vinczeová ukazuje, kde to má ráda.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jedna z nejlepších česko-slovenských moderátorů a moderátorek, Adela Banášová-Vinczeová, nám ukázala svá oblíbená místa.

Článek

S rodiči žila ve Vídni i v Berlíně, umí několik světových jazyků, často je pracovně v Praze, ale na Bratislavu nedá dopustit: Je tady všechno při ruce.

„Hned vedle centra je Národní divadlo, kde mám každý měsíc svoji show. Nedaleko je univerzita, kde jsem studovala kulturologii. Na nábřeží Dunaje mám oblíbené restaurace, a když půjdu hodinu deset minut tímto směrem,“ ukazuje Adela, „tak dorazím domů.“

Podívejte se na druhou část pořadu: "Stalo se mi, co polovině žen. Netušila jsem, kolik těhotenství končí potratem."

Intimní rozhovor s Adelou Banášovou-Vinczeovou.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

Část natáčení pořadu Moje místa se odehrál v její domovské Bratislavě: vzala nás i do domu svých rodičů, kde bývala čajovna a ona v ní pracovala jako servírka. Provedla nás zákulisím Slovenského rozhlasu, kde natáčí svůj pravidelný pořad. A s manželem, moderátorem televizního zpravodajství Viktorem Vinczem, nám jako prvním předvedla část svého rodinného divadelního představení.

„Pod režijní vedením Viktorova otce jsme nastudovali komedii Petra Zelenky,“ vypráví Adela. „Pro mě to byla výborná zkušenost, protože předtím jsem se v životě neučila vůbec žádný text. A zjistila jsem, že divadlo je skvělá terapie,“ neskrývá radost z nové životní zkušenosti.

V pořadu uslyšíte i přiznání Adelina o deset let mladšího manžela Viktora, že nejdřív bral slavnou moderátorku jen jako zářez na pažbě. Dozvíte se také, proč mají manželé sdílené kalendáře v mobilu.

A jak reagovala Adela, když se dozvěděla, že ji miloval Richard Müller - a co si o ní slavný zpěvák myslí dnes? Natáčeli jsme i na jeho koncertu, kde vystupuje společně s Adelou.

Záznam pořadu najdete ve videu umístěném nahoře.

Pořad Moje místa sledujte v premiéře v pátek od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované