Hlavní obsah

Takhle vyrostla dcera Lucie Černíkové z muzikálu Iago

Lucie Černíková o muzikálu Iago.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Znáte ji ze seriálu Horákovi nebo třeba jako barmanku Dorku z Ordinace v růžové zahradě. Zpěvačka a herečka Lucie Černíková se však především věnuje muzikálům. A o nich jsme si povídali na střeše Divadla Hybernia, kam vzala zpěvačka i svou dcerku Sofii.

Článek

Holčička je mamince čím dál víc podobná a i když se nejprve zdálo, že se malá Sofie kamer bojí, nakonec se zúčastnila i natáčení, při kterém Lucie Černíková povyprávěla o své roli Desdemony v muzikálu Iago. V rozhovoru mimo jiné prozradila, že když uslyšela první písně, vůbec neváhala a ihned si byla jistá, že by v muzikálu ráda hrála: „Písničky se mi moc líbily, a tak jsem se vydala na konkurz. Musela jsem projít několika koly, ale dopadlo to dobře a jsem moc ráda,“ prozradila Černíková.

V hlavní ženské roli alternuje s Dominikou Richterovou a Aničkou Slováčkovou. Jak Lucie prozradila, v roli Iaga můžeme vídat jak Janka Ledeckého, který si roli napsal přímo pro sebe, tak i Petra Vondráčka. Postavu Othella ztvárňují Tomáš Novotný a Peter Strenáčik.

Pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:
Lucie Černíková

Doporučované