Hlavní obsah

Tanečník Filip Jankovič ve Slavných: Ze světových hvězd byla Kylie Minogue nejpříjemnější

Tanečník Filip Jankovič ve studiu Slavných prozradil, jak se mu pracovalo se světovými celebritami.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Filipa Jankoviče si mnozí pamatují ze SuperStar. Ta mu ale pomohla nastartovat spíše taneční kariéru než tu pěveckou. Tanci se věnoval již od dětství. Že je dnes úspěšný, dokresluje i to, s kolika zahraničními hvězdami už tančil.

Článek

Všechno ale mohlo být jinak, kdyby si tehdy jeho maminka prosadila svou. Přestože s Filipovým tatínkem tvořili taneční pár, chtěla mít ze syna sportovce a přihlásila ho na hokej. A kdyby to neudělala, Filip by se asi nikdy nezhlédl v krasobruslařkách a nechtěl začít tančit. Nejprve to byl folklórní tanec, v pubertě přesídlil na street dance.

Když se chtěl následně v kariéře tanečníka posunout, došlo mu, že pokud by tančil se světovou hvězdou, hodně by to pomohlo. A tak se přestěhoval do Londýna: „Mně bylo úplně jedno, jaký bude honorář. I kdyby za to nebylo nic. Chtěl jsem jen tančit s někým slavným.”

A to se podařilo.

Nejprve to byla zpěvačka Kylie Minogue, která byla podle Jankoviče ze všech nejpříjemnější: „Ona nás nebrala jako nějaký doplněk. Nebudu jmenovat, ale spousta hvězd to tak má. Když přišla do studia, hned se nám představila a chtěla znát jméno každého z nás. To bylo příjemné,” dodal tanečník.

Jaké další světové hvězdy zpěvák tanečně doprovázel, můžete zjistit v úvodním videu.

Ve videu pod článkem si pak můžete pustit rozhovor s malou, ale velmi úspěšnou tanečnicí Nicol Kašíkovou, která hovořila o tanečních začátcích.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam. 

Nicol Kašíková.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

Reklama

Související témata:
Filip Jankovič
Kylie Minogue

Doporučované