Hlavní obsah

Tatínek ze mě chtěl mít závodnici, vzpomíná Dasha na svahu, kde se učila lyžovat

Před vstupem do jednoho z pavilonů zlínské zoo si musíte sundat prstýnky a hodinky. Proč?Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Dostala se na hotelovku do Rakouska, profesorka Lída Nopová ale její rodiče přemluvila, aby ji pustili na konzervatoř do Prahy. Jak se tu Dasha cítila v patnácti? A co si nenechá ujít, když se vrátí „domů” na Valašsko?

Článek

„Miluju moře, ulidňuje mě. Měla jsem nádherný zážitek v Indickém oceánu a právě tady, ve zlínské zoologické zahradě, vám ho můžu zprostředkovat,” láká zpěvačka před zámkem Lešná. O jaký zážitek, který zdejší zoo nabízí jako jediná v Evropě, jde? Dozvíte se z videa nahoře. Stejně jako jak je možné, že Dasha se svým partnerem Ondřejem Slukou a dcerou Žofií měli mít nové bydlení před dvěma lety a nakonec se stěhovali až teď, konkrétně v noci před naším natáčením.

Drobná zpěvačka se silným hlasem štáb vzala i na česko-slovenské pomezí, do horského hotelu Portáš v Javorníkách. Pár kroků za ním, když se vynadíváte na dechberoucí panoramata, narazíte na sjezdovku. „Tady jsem se učila lyžovat. Tatínek z nás chtěl mít závodníky, ráno nás děti za každého počasí vyhnal na svah, dokonce se účastnil brigád, abychom měli vlek zdarma. A protože neexistovaly rolby, po každé lyžovačce jsme museli svah ušlapat, abychom upravili terén na druhý den,” vysvětluje Dasha.

Premiéru pořadu Moje místa vysílá Televize Seznam dnes od 20:00. Ve 21:30 následují Intimní zpovědi. Dasha prozradí, proč jí tatínek říkal Kačenko, proč i jako renomovaná zpěvačka stále doprovází Karla Gotta jako v šestnácti letech a proč po rozpadu dlouholetého vztahu založila s novým partnerem Ondřejem Slukou rodinu prakticky hned po seznámení.

Starší díly pořadů si můžete pustit v archivu na videoportálu Televizeseznam.cz.

Reklama

Doporučované