Hlavní obsah

Těhotnou Meghan dál trápí otec. Chce, aby jejich vztah napravilo Její Veličenstvo

Otec vévodkyně Meghan opět promluvil s médii.Video: Zuzana Lachnitová, AP, Reuters, Youtube.com

 

Reklama

Thomas Markle poskytl médiím o své dceři mnoho intimních detailů před její svatbou s britským princem Harrym. Vévodkyně se tak od svého otce distancovala, Markle jí údajně denně posílá desítky zpráv.

Článek

Vévodkyně ze Sussexu, bývalá televizní hvězda Meghan Markleová, i nadále plní přední stránky britského tisku. Není to ale až tak kvůli Meghaninu těhotenskému bříšku, které si i na veřejnosti tak ráda objímá, ale kvůli vlastnímu otci. Thomas Markle se znovu postaral o pozdvižení, když vystoupil v přímém přenosu pořadu Good Morning Britain.

Tam vehementně tvrdil, že s ním jeho dcera od svatby s britským princem přestala komunikovat. Server news přitom připomíná, že Meghan a její otec měli problémy už před jejím seznámením s princem Harrym. Pak se neshody stupňovaly. Mladý pár si ještě nestihl říct ano a Thomas Markle už rozdával jak na běžícím pásu rozhovory bulváru, s nímž sdílel intimní detaily z života budoucí vévodkyně. Po svatbě, které se nezúčastnil, se odmlčel. Nyní se ale vrátil do mediálního světa se zprávou, že už nemůže mlčet.

„Vždycky chtěla mít nad vším kontrolu, ale nikdy nebyla neslušná,“ řekl o vévodkyni Meghan její otec v interview pro televizní stanici ITV. A vyslovil žádost o intervenci – s dcerou by ho podle jeho plánu mohla propojit sama panovnice. „Ocenil bych, kdyby královna udělala všechno, co bude moci. Myslím, že bude chtít vyřešit rodinné problémy.“

Kromě toho řekl, že vévodkyni ze Sussexu píše několikrát denně zprávy, na které mu zatím nikdo neodpověděl. Vévodkyně Meghan ani princ Harry mu údajně neposlali ani vánoční pohled. Kensingtonský palác na Markleovo televizní vystoupení zatím nijak nereagoval.

V posledních týdnech se o Meghan mluvilo také v souvislosti s jejími údajnými rozbroji s vévodkyní Kate, píše CNN. O těch se začalo spekulovat poté, co vyšlo najevo, že se Meghan s princem Harrym budou stěhovat z Kensingtonského paláce na západ Londýna.

Královský pár na jaře příštího roku očekává narození prvního potomka. Hlavní stránky novin tak plní také zprávy o zvětšujícím se těhotenském bříšku vévodkyně. „Cítím se velmi těhotně,“ řekla Meghan při návštěvě pečovatelského domu pro seniory, kteří dříve pracovali v zábavním průmyslu.

Při návštěvě se seniory prohodila pár slov a zazpívala si s nimi pár písní. „Bylo to, nemohu to ani popsat, bylo to velmi dojemné a naprosto přirozené. Zpívala se mnou, bok po boku, a pak se mnou chvíli mluvila španělsky. Perfektní španělština,“ řekla o vévodkyni Meghan jedna ze seniorek.

Reklama

Doporučované