Hlavní obsah

Robbie Williams ukázal při zahájení MS prostředníček a naštval puritány i média, televize Fox se za něj omluvila

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Robbie Williams si během zahájení neodpustil vulgární gesto.Video: David Janeczek, Profimedia.cz, AP

 

Reklama

Během slavnostního zahájení mistrovství světa vystoupil anglický zpěvák Robbie Williams, který v přímém přenosu ukázal na kameru prostředníček.

Článek

Ve Spojených státech amerických se o přímé přenosy z fotbalového mistrovství stará stanice Fox, která vedle zápasů vysílala také slavnostní zahájení 21. světového šampionátu.

Čtyřiačtyřicetiletý anglický zpěvák během zahájení zazpíval své největší hity a před písní Rock DJ ukázal miliardám lidí po celém světě vztyčený prostředníček.

„Mám toho za sebou už hodně, ale zazpívat před začátkem mistrovství světa je splněný dětský sen,“ řekl přitom bývalý zpěvák skupiny Take That před samotným zahájením.

Williams pobouřil vedle všech puritánů také média. „Robbie Williams šokoval fanoušky, když jim ukázal vztyčený prostředníček. Drzá hvězda si dala vlastní gól,“ píše například britský Daily Mail.

Za vztyčený prostředníček už se stihla omluvit televizní stanice Fox. „Nemohli jsme tušit, co Robbie provede v přímém přenosu. Každopádně nás to mrzí,“ zní od hlavního vysílatele mistrovství ve Spojených státech amerických.

Společně s anglickým zpěvákem vystoupila během zahájení také ruská operní pěvkyně Aida Garifullinová. A když Williams začal zpívat hity jako Let Me Entertain You nebo Feel, tak se k němu připojila i poměrně velká část fanoušků přímo na osmdesátitisícovém moskevském stadionu Lužniki.

Show si užily i bývalé hvězdy v čele s Figem nebo Roberto Carlosem.

Reklama

Související témata:
Robbie Williams

Doporučované