Hlavní obsah

Tenis přes okno nebo cviky na střeše. Jak humor pomáhá nezbláznit z karantény

Akvárium v ​​Chicagu nechalo své tučňáky volně se pohybovat po areálu poté, co ho uzavřeli kvůli epidemii koronaviru.Video: facebook.com/sheddaquarium

 

Reklama

Koronavirová epidemie hrožuje nejen lidské zdraví, ale i psychiku. Vládní nařízení uzavřelo všechny kulturní a sportovní instituce. Jenže: Co dělat doma? Máme pro vás pár tipů posbíraných ze sociálních sítí.

Článek

Epidemie koronaviru, který se šíří světem, uvrhla celá města a státy do karantény. Bloumání bytem ovšem přimělo vtipálky k natočení videí, která ukazují, jak se (také) dá zabavit.

Níže třeba najdete návod, jak si doma levně a rychle vyrobit běžecký pás. Redakce Seznam Zpráv to vzhledem k nedostatku dezinfekčních prostředků příliš nedoporučuje zkoušet. A pokud někdo neodolá, nabádáme k maximální obezřetnosti, teď opravdu není správný čas rozbít si hlavu.

Doporučená vzdálenost oken jsou bezpečné dva metry. Ideální je doplnit tým hráčem pod okny, který bude nahazovat spadlé balonky zpátky.

Pokud pravidelně cvičíte, podívejte na video od Carrie Ann z Texasu, kde si její otec vytvořil vlastní posilovnu.

Kritická situace v důsledku koronaviru vzbudila po celém světě vlnu sousedské solidarity. Lidé nabízejí druhým pomoc, jako například muž na videu, který předcvičoval na střeše pro lidi, již musí být doma.

Plavecký bazén, běžecká dráha nebo hudební klub v bytě? Není problém.

Jak neztratit návyky v době karantény. Video: twitter.com/miblogestublog

Reklama

Doporučované