Hlavní obsah

Tequilou proti cukrovce, záhadné krávy a neznámá umělkyně Miriam

Den očima Veroniky Neprašové.Video: Veronika Neprašová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Události 22. července vybrala Veronika Neprašová.

Článek

Kojící matky vyhlásily válku letecké společnosti KLM

Jak si všimla CNN, Američanka při letu ze San Francisca do Amsterdamu kojila svou roční dceru, když za ní s dekou přišel steward, ať se zahalí. Odmítla, protože dcera prý potom dělá ještě větší rámus, než kdyby ji nenakojila vůbec. Společnost KLM poté na Twitteru potvrdila, že kojení na jejích palubách je povolené. Žádost stewarda prý jen měla zabránit tomu, aby ostatní pasažéři necítili pohoršení. Může být ráda, že ji nevykázali z přepravy.

Tequilu, která údajně léčí cukrovku, osteoporózu, a dokonce se po ní i hubne

Přesně to propaguje na svém Instagramu modelka a vystudovaná právnička Andrea Verešová. Pokud existuje zdravé, dokonce léčivé pití, pak je to určitě z modrého agáve, velebí modelka v jistě spontánním a nesponzorovaném statusu. Deset z deseti Milošů Zemanů potvrzuje.

Stěny českého centra v Paříži pokryly malby neznámé umělkyně Miriam

Nejde však o pseudonym Františka Kupky, Emila Filly ani jiného významného českého malíře, ale o dětská dílka dcery ředitele centra Jiřího Hnilici. Je jistě v pořádku, že jsou otcové na své ratolesti hrdí. Možná by ale mohli být hrdí jinde než v oficiálních prostorách, které mají v cizině reprezentovat to nejlepší z české kultury.

Záhadu obestírá vysoká úmrtnost krav na jedné francouzské farmě

Krávy zničehonic přestaly žrát, dojit a ve velkém začaly umírat. Podle farmářů, se kterými mluvila britská BBC, za to může elektromagnetické pole z větrných elektráren a televizních antén v okolí. Podle vědců se to však prokázat nedá. Šimon Plánička doesn’t like it!

ANO, tohle je šumperské hnutí ANO

Cestou do opravdových hlubin duše šumperské buňky hnutí Andreje Babiše zveřejnil jeden z jejích členů. Na slušně formulovaný dotaz, zda v Šumperku vládnoucí ANO podporuje okupovaný Tibet, nebo okupující Čínu, se mu dostalo svérázné odpovědi. Pokud se někdo cítí dotčený, tak prý sorry jako.

Reklama

Doporučované