Hlavní obsah

Vítězka SuperStar Tereza Mašková nechce skončit jako její předchůdci

Panovala mezi nejlepšími finalistkami SuperStar rivalita?Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Tereza Mašková byla od začátku soutěže SuperStar jasnou favoritkou. Skvělý hlas, suverénní vystupování, navíc výrazná image. Když vítězka letošní pěvecké soutěže odzpívala finálové songy, myslela, že pojede domů.

Článek

Superfinále bylo dramatické a čistě ženské. Rozhodovalo se mezi Terezou Maškovou, Eliškou Ruskovou a Karmen Pál-Baláž. Tereza neměla až do konce nic jisté, navíc neměla ze svého výkonu úplně dobrý pocit. „Ve finále jsem zpívala věc, kterou miluju, ale ta se mi fakt nepovedla. A už jsem věděla, že je to jasné, že nepostoupím. Ale když řekli, že postupuju do poslední dvojky, tak jsem nechápala,” vzpomíná Tereza Mašková.

Mezi třemi finalistkami podle Terezy žádná rivalita nepanovala. „Stres jsme měly všechny, ale doopravdy nemůžu říct, že by byla nějaká rivalita, i mě to překvapilo. Měly jsme se rády a podporovaly jsme se, pomáhaly jsme si.”

Teď po soutěži už čerstvá vítězka dostává konkrétní nabídky na spolupráci, zatím ale hlavně vstřebává úspěch, kterého dosáhla. Přála by si vydat album a koncertovat, ale to chce, dle jejích slov, ještě čas. V muzikálu, jako hodně předešlých účastníků SuperStar, skončit určitě nechce. „Chtěla bych se věnovat sólové dráze. Ale paradoxně mám vystudovaný muzikál,” směje se Tereza.

Byla Tereza Mašková při vystoupeních v soutěži nervózní, nebo jí veřejná vystoupení nedělala problémy? To se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované