Hlavní obsah

Tipy na pár podniků, kde mají děti rádi

Ukážeme vám několik podniků, kam můžete vyrazit i s dětmi, které nejsou úplně klidné.Video: Zuzana Hodková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Pravidelný pořad od mámy pro mámy. V něm deník roční holčičky, pár tipů na dárky k prvním narozeninám a několik podniků, které jsou „baby-friendly“.

Článek

Křik, smích, pláč nebo neustálé pobíhání. Některým lidem zkrátka děti v restauraci mohou vadit a i v Česku se tak objevují první podniky, které se různými cedulemi, přes protesty úřadů i soudů, snaží děti eliminovat.

Obecný zákaz vstupu dětí do restaurace bez objektivního zdůvodnění je sice podle Nejvyššího správního soudu diskriminační, ale proč chodit někam, kde vás nechtějí? Vybrali jsme proto pár podniků, kde mají děti naopak rádi.

Divoké matky

Nestandardní kavárna nejenom pro rodiče s dětmi, ale pro všechny, kteří v sobě mají nějakou tu „divokost“. Kavárna má bar, hernu, obývák a malý sál – kde můžete navštívit různé kurzy a workshopy.

Králík v rádiu

Rodinná kavárna a restaurace, která vznikla jako místo setkávání pro rodiče s malými dětmi. Prostor kavárny je oddělen od prostoru herny, ve které je vždy přítomna chůva na hlídání. A ta má pro děti připravený zábavný program.

Café Pink Bear

Kavárenské zařízení pro všechny, kteří jsou spjatí s dětským světem. 130 metrů čtverečních velká herna, pro nejmenší bazén plný balonků, pro větší děti PlayStation nebo koutek pro holky parádnice.

FunBaby

Kavárna spojená s velkým obchodem s dětským vybavením, ve které si rodiče rovnou můžou vyzkoušet některé z produktů. Na meníčku speciální dětská výživa nebo babychino a pro děti zařízená hernička.

Jak to v jednotlivých podnicích vypadá, uvidíte ve videu.

Máte pro nás další tip, co podniknout s dětmi? Dejte nám vědět prostřednictvím Instagramu na @mamablog_eda.tob.

Reklama

Doporučované