Hlavní obsah

Tipy pro plesovou sezónu: Jaké jsou rady známých návrhářek?

Magazín Slavní: Plesová sezóna a správný výběr šatů. Jaká jsou doporučení známých návrhářek?Video: Ondřej Kočí

 

Reklama

Vypadat dobře je přáním každé ženy, která se chystá na společenskou akci. Volba šatů ale může pořádně potrápit a večer se změní v jedno velké faux pas. Šaty musí především dobře padnout a neodhalovat zbytečně moc. Neměli bychom zapomenout ani na správnou barvu. Jaké jsou aktuálně v módě?

Článek

„Z barev samozřejmě převládá klasická černá, která zeštíhluje postavu. Takové šaty můžeme doplnit stříbrnou, zlatou nebo nějakými krajkovými aplikacemi. Jinak z pastelových barev je stále v kurzu modrá, zelená a červená,“ říká modní návrhářka Petra Pilařová.

Hitem letošní plesové sezóny jsou podle ní bodýčka. Sama návrhářka jich připravila řadu: „Máme tady vlastně krajkové body s dlouhou sukní s vysokým rozparkem. Tím, že jde o body, tak nevadí, že žena bude mít odhalenou nohu,“ dodává Pilařová.

S vybranými šaty ale nekončíme. Perfektně padnoucí šaty musí být také doladěny správně zvolenou kabelkou a botami. S tímto problémem nám pomohla návrhářka modních doplňků Klára Šedivá.

Obě se shodují, že před odchodem na ples je potřeba sladit se s partnerem. Jak? To se dozvíte v úvodním videu, který je součástí magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každou neděli od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Doporučované