Hlavní obsah

Tohle není konkurz na muzikál, poučoval Topolánek v debatě bez moderátora svého konkurenta Horáčka

Prezidentský souboj: Topolánek vs. Horáček.

 

Reklama

Michal Horáček a Mirek Topolánek se bez moderátora utkali ve studiu Seznamu. Vyjasňovali si mimo jiné i to, jestli byl soudní proces s Markem Dalíkem korektní.

Článek

„Říkáte o sobě, že jste rovný chlap, ale zatím to slyším jen od vás. Jste rovný asi tak jako silnice v Habeši,“ zaútočil Horáček s tím, že jako příklady Topolánkova chování uvedl vládní angažmá Heleny Třeštíkové a kauzu Marka Dalíka. Mirek Topolánek to označil za teatrální způsob debaty a mimo jiné se hájil slovy: „Nepochybně jsem rovný a čestný chlap. A to vám řekne každý, kdo se mnou pracoval.“

Dalším z témat byly zbrojní zakázky za Topolánkovy vlády nebo třeba peníze, ze kterých si Michal Horáček platí kampaň. „Peníze máte z toho, že ti lidé je prohráli. Nedali vám je dobrovolně,“ konstatoval Topolánek, podle nějž Horáček „o prezidentství neví nic a svoje emoce nemá pod kontrolou“.

Proč Mirek Topolánek obvinil Michala Horáčka z korupce? Rozhodovali by se oba kandidáti při jmenování ústavních soudců podle jejich sexuální orientace? Další z finálových soubojů bez moderátora sledujte ve videu nahoře.

Reklama

Doporučované