Hlavní obsah

Tomáš Savka má 15 let od SuperStar vysněné povolání a první dítě

Tomáš Savka ve studiu Slavných: O stěhování, rodinném životě i životě po talentové soutěži. Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvák Tomáš Savka se patnáct let od první SuperStar hodně proměnil. Z kluka se stal muž, etabloval se na hudební scéně a před pár dny se stal poprvé otcem.

Článek

„Snažím se příliš neplánovat. Ale vím, že chci být dobrým tátou,“ řekl v rozhovoru pro Televizi Seznam Tomáš Savka, který se v pětatřiceti stal poprvé tatínkem. S manželkou Zuzanou, jež je o 11 let starší, jsou hrdými rodiči dcery Anny Viktorie.

Těhotenství manželky byl důvod, proč se zpěvák nevydal na žádnou dovolenou. Finance i čas v létě investoval do nového bydlení.

„Před časem jsme si koupili chalupu v Plzeňském kraji, a protože moje žena byla v posledním trimestru, rozhodli jsme se, že na dovolenou nepojedeme a že raději uděláme práce na domě. Chalupa byla, řekněme, obyvatelná, tak jsem se pustil do úprav. Měsíc jsem tak byl na maltě,“ dodal Tomáš Savka.

Zpěvák působí v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě, dále u Hradní stráže a Policie ČR a zkouší hru v nově otevřeném Divadle Na Maninách. Rozmanitostí svých prací si prý plní sny.

„Muzikál je mi samozřejmě nejbližší, ale činohru beru jako velkou výzvu. Je to výsostná disciplína. Stejně jako swing. U Hradní stráže působím jako sólista, čímž si plním svůj sen. Živit se swingem pro mě znamená hodně,“ dodal Tomáš Savka, který na scénu vplul právě před patnácti lety, kdy se vysílala první SuperStar. Tu tehdy vyhrála Aneta Langerová.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované