Hlavní obsah

Tomeš o druhém dítěti: Bude to Doubravka, nebo Florián, pohlaví si prozradit nenecháme

Do studia Slavných přišel Roman Tomeš se synem Kristiánem.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Muzikálový herec Roman Tomeš momentálně pracuje na nové desce a videoklipu k singlu Shawshank. Kromě sólové dráhy ho zaměstnává také role rybáře Štěpána v muzikálu Krysař. Do studia Slavných přišel se synem Kristiánem. Rozpovídal se o rodinném životě i o tom, jak zvládá roli otce.

Článek

„Mě to baví, já naprosto upřímně můžu říct, že si užívám ten rodinný život. Je tedy pravda, že mám hodně práce, občas se děje i to, že je Míša s dítětem doma sama, ale kdykoliv můžu, tak to vynahrazuju,“ říká Tomeš.

Muzikálový herec má malého Kristiánka s herečkou Míšou Tomešovou, která je momentálně podruhé těhotná. „My jsme se jeden večer opili a shodli jsme se na tom, proč si neudělat ještě jedno dítě. Takže jsme to párkrát zkusili a ono to vyšlo, dá se říci, na první dobrou,“ dodává herec.

Zda se ke Kristiánovi narodí holčička, nebo chlapeček, rodiče ještě netuší. „My si to ani nechceme nechat říct, abychom měli překvapení. Když to bude holčička, tak možná dáme jméno Doubravka nebo Amálie, a když to bude kluk, tak by to mohl být Florián,“ dodává šťastný tatínek.

Kromě role dvojnásobného tatínka piluje i novou roli rybáře Štěpána v muzikálu Krysař. „Je to pro mě jedna z nejnáročnějších rolí. Je hodně těžká, má takový herecký oblouk, hodně se tam křičí, je to taková emoční postava,“ uzavírá.

Zajímá vás, v jakém dalším představení můžete Romana Tomeše momentálně vidět? Podívejte se na video v úvodu článku.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Praktický návod, jak televizi naladit, naleznete ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované