Hlavní obsah

Top 5. Které účty na Instagramu nejvíc vydělávají?

5 nejzajímavějších instagramových účtů: filmové triky, motivace, krása, trendy fotky i maminky.Video: Anita Baselová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Dokonalé fotky a krása není to jediné, co zajímá uživatele nejpopulárnější sociální sítě současnosti – Instagramu. Miliony sledujících a dolarů mají díky Instagramu i tvůrci vtipných či motivačních videí nebo třeba matky na mateřské. Podívejte se na výběr nejlepších pěti účtů.

Článek

Devětadvacetiletý Zach King má jedny z nejpropracovanějších vtipných videí nejen na Instagramu. Jeho talentu na filmové triky si všimli i v hollywoodských studiích, se kterými nyní spolupracuje.

Obrovský talent projevuje i Gary Vaynerchuk, původem Bělorus, který uspěl v Americe a nyní radí ostatním, jak si plnit své sny. Gary Vee pracuje 16 hodin denně a je také považován za průkopníka influencer marketingu. Za spolupráci na kampani si účtuje desítky tisíc dolarů.

Pokud budeme hledat typickou instagramovou krásu, najdeme ji u dalšího talentovaného filmaře Sama Køldera. Pro něj jsou typická dechberoucí videa z cest s rychlými střihy. Kromě komerčních příspěvků u Sama můžeme najít i videa s charitativním podtextem.

Stále populárnější a pro obchodníky zajímavější jsou matky na mateřské. Amber Fillerup Clark sleduje téměř 1,5 milionu lidí a podle dostupných údajů si díky placenému obsahu přijde na 1 až 6 milionů dolarů ročně.

Murad Osmanov proslul díky populárním fotkám krásné dívky zezadu, která ho drží za ruku a provádí různými místy naší planety. Jeho jmění se v současnosti odhaduje na miliony dolarů.

Reklama

Doporučované