Hlavní obsah

TOP 5 nejromantičtějších písní, které zazní v ještě romantičtějších filmech. Překvapí vás nějaká?

Podívejte se na přehled nejromantičtějších písní, které vás rozpláčou. Vybrali jsme pět nejlepších.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Mnoho žen sní o romantických gestech, jako je třeba dojemná žádost o ruku nebo dechberoucí vyznání lásky. Romantické filmy jsou takových scén plné. A když se k tomu přidá ta nejlepší romantická hudba, je zaděláno na pořádný zážitek. Podívejte se na 5 nejromantičtějších písní, které zazní v ještě romantičtějších filmech.

Článek

Vybrali jsme píseň z filmu, který vznikl na motivy nejromantičtějšího příběhu všech dob - My Fair Lady - tedy v trochu teenagerovské variaci. Snímek Taková normální holka se nevyhýbá stereotypům, a to ani ve vrcholné romantické scéně. Zakřiknutá dívka Lane schází ze schodů a Zack, který se vsadil, že z nicky udělá královnu maturitního plesu, je tak trochu zaskočen, jak moc se mu proměna povedla. Která píseň ve filmu zazní?

Nechybí ani píseň z Pretty Woman nebo legendárního filmu Duch s Patrickem Swayzem a Demi Moore v hlavních rolích.

„Bibli“ všech romantických duší - snímek Bodyguard neboli Osobní strážce - není potřeba příliš představovat. Ostatně ani píseň I Will Always Love You, která se původně ve filmu vůbec neměla objevit. Tvůrci se báli, že verze z 80. let od Dolly Parton je veřejnosti až moc známá a ve filmu nezabere. Pak ale přišel Kevin Costner a zase všechno zachránil. Píseň do filmu prosadil a jak vidíme dnes, rozhodně věděl proč...

I díky této romantické písni se Bodyguard stal jedním z nejvýdělečnějších filmů devadesátých let. Věřte, nebo ne - odvaha Kevina Costnera vydělala neuvěřitelných 410 milionů dolarů.

Zajímá vás, jaká píseň se umístila na první příčce? Podívejte se na úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované