Hlavní obsah

TOP 5: Tito mladí umělci mají našlápnuto na hvězdnou kariéru

Tito umělci mají našlápnuto na hvězdnou kariéru.Video: Kristýna Gregorová

 

Reklama

Kdo by v dětství netoužil stát se úspěšným zpěvákem nebo zpěvačkou, mít vlastní kapelu, jezdit na turné a rozdávat podpisy. Ne všem se však toto přání může splnit. Teď se ale podíváme na ty, kteří si svoje přání splnili a mají našlápnuto stát se velkými hvězdami.

Článek

5. Adéla Částková

Zpěvačka Adéla Částková je často přirovnávána k Ewě Farne. Na hudební scéně se pohybuje již několik let a v poslední době se o ní mluví hlavně v souvislosti se změnou image. Nejedná se ale jen o změnu vzhledu. Zpěvačka přitvrdila i v hudbě. To dokazuje v novém songu Call Out.

4. Tereza Mašková

Tereza Mašková je vítězkou poslední řady SuperStar, kde byla od začátku jasnou favoritkou. Skvělý hlas, suverénní vystupování, navíc výrazná image. Ona sama se však ve finále na vítězství necítila. Teď po soutěži už čerstvá vítězka dostává konkrétní nabídky na spolupráci a doufá, že neskončí u muzikálu jako většina jejích předchůdců: „Chtěla bych se věnovat sólové dráze. Ale paradoxně mám vystudovaný muzikál,” směje se Tereza.

3. Sebastian

Kdo by z rádií neznal song mladého a nadějného zpěváka Sebastiana s názvem Toulavá. Ten má na YouTube v současnosti 26 milionů zhlédnutí a řadí se mezi nejúspěšnější letní pecky posledních let. A že si Sebastian svých fanoušků váží, dokázal i tím, že jim jako poděkování za podporu napsal song Náhradní díly. Nyní pracuje na nové desce, která by se na pultech měla objevit na jaře příštího roku: „Vznikne po roce a půl po poslední desce a čtyři roky od první písničky. Už bylo načase. Zatím makáme na singlech a v březnu to chceme pokřtít.”

2. Jakub Ondra

Na ulici se poprvé postavil v patnácti letech. Byla to sázka s kamarádem, a mladý zpěvák byl tak nervózní, že musel klečet na kolenou. Zajímavé je, že pouličním zpěvákem i zůstal a je jím už sedmým rokem. I proto se mu přezdívá český Ed Sheeran. V současnosti je ale víc než v Praze vidět v Bernu ve Švýcarsku, kde si pronajal byt a působí hlavně tam: „Hraní na ulici je hrozně spontánní a bezprostřední, lidé mě neznají, musím si je získat. Oni nezaplatili za moje hraní, nepřišli plánovaně.”

1. Mikolas Josef

Že je zpěvák Mikolas Josef talentovaný, o tom není pochyb již nějakou dobu. Letos si toho ale všimli i v zahraničí, když se se svým songem Lie to Me umístil na Eurovizi na 6. místě. Před odjezdem na soutěž ve studiu Slavných prozradil: „Myslím si, že má síla je v tom, že do soutěže jdu s vlastní písničkou, kterou jsem si sám napsal a produkoval.”

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované