Hlavní obsah

Trafika: Arenberger míří ke svatořečení a faráři bloudí v Palestině

Foto: Seznam Zprávy

V dalším díle Trafiky proti sobě stojí duo farářů Pastoral Brothers.

Reklama

Článek

Evangeličtí faráři a youtubeři Jakub Malý a Karel Müller alias Pastoral Brothers byli hosty dalšího dílu Trafiky, humoristického podcastu, který mučí své hosty kvízem z důležitých i bizarních událostí uplynulého týdne.

V duchovním i světském světě se toho opět dělo hodně. Hlavní postavou se minulý týden stal ministr zdravotnictví Petr Arenberger, který třeba hostinským radil, jak mají působit na pacienty bez negativního testu. „Jediný, kdo má působit v hospodě, je špiritus sancti,“ komentuje to Karel Müller.

„To si všechno vymýšlíš po večerech?“ ptá se Jakub Malý, když přijde řeč na nového maskota Městské policie v Ostravě. Bude se jmenovat Ogar, Ovaček, Štajger, nebo Bazmek?

Ale nejen to se hosté i posluchači dozvědí v novém díle Trafiky. Řeč přijde na blízkovýchodní geopolitiku, Jana Nepomuckého, novou církev Nicki Minaj, nedostatek plastů i zamítnutí dotací Babišově firmě.

Co všechno z toho se opravdu stalo a co je jen výmysl kreativního scenáristy? Vyhrál v mediálním kvízu farář a youtuber Karel Müller, nebo farář a youtuber Jakub Malý? To se dozvíte v podcastu. Poslechněte si ho v přehrávači v úvodu článku.

P.S.: Nenechte se zmást první otázkou. Natáčelo se v pátek dopoledne ještě před oznámením, že vláda nakonec povoluje wi-fi na zahrádkách restaurací.

Trafika

Konstantin Sulimenko a jeho hosté se v zábavném kvízu ohlíží za důležitými i bizarními událostmi uplynulého týdne.

Poslouchejte každou neděli na Rádiu Expres FM, Seznam Zprávách, na Spotify nebo v Apple Podcasts.

Co máme zlepšit? Jaký díl vás bavil nejvíc? Své postřehy, podněty a tipy nám můžete posílat na audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované