Hlavní obsah

Trafika s Bastlovou a Mádlem: Olympijský celibát a záhadný útok UFO

Foto: Seznam Zprávy

Sportovní reportér a politická moderátorka – kdo vyhrál v mediálním kvízu Konstantina Sulimenka?

Reklama

Článek

Novináři Marie Bastlová a Luděk Mádl byli hosty dalšího dílu podcastu Trafika, kde se jako vždy bruslilo na tenkém ledě zpráv z pomezí bizarních smyšlenek a ještě podivnější reality.

Praha zkouší lákat mladé na očkování novou kampaní, ve které si její autoři vyhráli se slovními hříčkami okolo pražských zákoutí. Jenže ze čtveřice Velká Chrchle, Marodní třída, Výstavpříště a Výtěrzné náměstí se ve skutečné kampani objevují pouze tři.

Luděk Mádl se sice už mezi mladé nepočítá, ale svou odpovědí si byl jistý – jeden z těchto názvů je totiž moc krkolomný na to, aby ho mohl vymyslet někdo jiný než moderátor Konstantin Sulimenko.

Přesvědčily by křečovité vtípky naše hosty, aby se šli očkovat? „Já už nejsem věková kategorie, pro kterou je to určené,“ uhýbá diplomaticky před hodnocením bohulibé kampaně Marie Bastlová, moderátorka podcastu Ptám se já.

Kromě seriózních zpráv ze světa vakcín a očkování ale došlo i na oblíbené podivnosti, a tak hosté stihli probrat i plánovanou reality show Netflixu, která působí dost praštěně i v rámci rozvolněných poměrů v tomto žánru. „Prostě trvám na tom, že Netflix je slušný kanál, takže tam nic z toho nebude,“ popírá neodvratnou budoucnost Bastlová.

Boj byl v nové Trafice napjatý až do konce a tipování se točilo kolem spousty věcí – od pestré kandidátky Volného bloku přes změnu seznamovacích tradic na olympiádě a nové hlášky filipínského prezidenta až po záhadný útok UFO na australskou věznici.

Vyhrála v mediálním kvízu zkušená politická moderátorka, nebo ostřílený fotbalový expert? To se dozvíte v novém díle podcastu Trafika. Poslechněte si ho v přehrávači v úvodu článku a na další díl se těšte opět příští neděli.

Trafika

Konstantin Sulimenko a jeho hosté se v zábavném kvízu ohlíží za důležitými i bizarními událostmi uplynulého týdne.

Poslouchejte každou neděli na Podcasty.cz, na Rádiu Expres FM a Seznam Zprávách a také ve všech podcastových aplikacích.

Co máme zlepšit? Jaký díl vás bavil nejvíc? Své postřehy, podněty a tipy nám můžete posílat na audio@sz.cz.

Reklama

Související témata:

Doporučované