Hlavní obsah

Trafika s Geislerovou a Vojtkem: Já k tomu nic neříkám, jsem jenom žena

Foto: Seznam Zprávy

Vyhrál v mediálním kvízu Honza Vojtko, nebo Ester Geislerová? To se dozvíte v novém díle Trafiky.

Reklama

Článek

Herečka a vizuální umělkyně Ester Geislerová a psychoterapeut Honza Vojtko byli hosty dalšího dílu podcastu Trafika, ve kterém zkoumáme tenkou hranici mezi vážnými i úplně smyšlenými zprávami.

I tento týden byl nabitý událostmi. Třeba začala Eurovize – praštěná soutěž, kterou kupodivu leckdo bere vážně. Protože je to ale až příliš dobrá příležitost, tak jsme se radši věnovali představení programu Pirátů a Starostů, který vstoupil do dějin bizarností společnou fotkou kandidátů s jedním podezřelým nedostatkem. „Já k tomu nic neříkám, já jsem jenom žena,“ glosuje to Geislerová.

Honza Vojtko dal jako párový psychoterapeut radu ohledně trochu chladných vztahů v koalici SPOLU: „Chybí jim tam fyzický kontakt, možná kdyby se na sebe aspoň víc dívali. Teď tam stojí místo spolu spíš každý sám.“

Ale nejen to zaznělo v aktuálním díle Trafiky. Kromě jiného se v něm dozvíte, proč musí nosit respirátory zrovna skauti na výletě, s jakým zvířetem se Američané bojí utkat v pěstním souboji, co nabízí britská vláda farmářům za odchod do důchodu nebo kdo pořádá houbami poháněné orgie.

Trafika

Konstantin Sulimenko a jeho hosté se v zábavném kvízu ohlíží za důležitými i bizarními událostmi uplynulého týdne.

Poslouchejte každou neděli na Rádiu Expres FM, Seznam Zprávách, na Spotify nebo v Apple Podcasts.

Co máme zlepšit? Jaký díl vás bavil nejvíc? Své postřehy, podněty a tipy nám můžete posílat na audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované