Hlavní obsah

Trafika: Sebere nám Moskva Mrazíka? Fridrichová a Dolejší mají jasno

Foto: koláž Seznam Zprávy, Profimedia.cz

Do premiérového dílu podcastu Trafika si Konstantin Sulimenko pozval novinářku Noru Fridrichovou a kolegu ze Šťastného pondělí Václava Dolejšího.

Reklama

Článek

Moderátorka 168 hodin Nora Fridrichová a reportér Václav Dolejší byli hosty prvního dílu Trafiky, nového podcastu Konstantina Sulimenka o tom, jak v přívalu zpráv najít humor a nezbláznit se z něj.

Svět, kde už nedokážeme rozlišit zprávy na reálné a vymyšlené, si nezaslouží, abychom ho brali vážně. A tak se v tomhle podcastu naši hosté smějí, pláčou, glosují a hlavně hádají, co je pravda a co alternativní pravda.

Ústředním tématem minulého týdne se stal začátek reality show Like House. A taky jsme téměř začali válčit s Ruskem. To ale není podle některých politiků skutečným objektivním viníkem útoku ve Vrběticích. Nicméně když měli soutěžící hádat, kdo za výbuchem podle Vojtěcha Filipa skutečně a zaručeně stál, nebyli si jistí. „Fakt je jedna možnost správná?“ ptal se Václav Dolejší, když slyšel otázku s nabízenými možnostmi.

V dnešním díle toho ale zjistíte mnohem víc. Mluvili jsme o turismu na Maledivách, neuvěřitelných veršovaných sloganech Roberta Šlachty, nahotě na Zoomu, Georgi Sorosovi i bizarním zeleninovém vandalovi v Anglii.

Zvítězila v dnešním zpravodajském kvízu Nora Fridrichová, nebo Václav Dolejší? Poslechněte si premiérový díl podcastu Trafika. A na další se těšte opět příští neděli.

Trafika

Konstantin Sulimenko a jeho hosté se v zábavném kvízu ohlíží za důležitými i bizarními událostmi uplynulého týdne.

Poslouchejte každou neděli na Rádiu Expres FM, Seznam Zprávách a na Spotify.

Další podcasty Seznam Zpráv najdete tady. Co máme zlepšit? Jaký díl vás bavil nejvíc? Své postřehy, podněty a tipy nám můžete posílat na audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované