Hlavní obsah

Tragická noc na silnicích. Při nehodách zemřelo pět lidí

Policejní mluvčí Lucie Nováková ke dvěma smrtelným nehodám ve středních Čechách (iIustrační foto: Profimedia.cz).Video: Redakce Seznam, Seznam Zprávy

 

Reklama

Dvě tragické nehody, které se odehrály mezi pátečním večerem a sobotním ránem, si vyžádaly celkem pět obětí na životech. U Okřínku na Nymbursku zemřeli tři lidé. Na Mladoboleslavsku po nehodě tří aut pak zahynuly další dvě osoby.

Článek

Od pátečního večera do sobotního rána zemřelo na středočeských silnicích pět lidí. Tři lidé zahynuli a další člověk se zranil při noční nehodě osobního auta u Okřínku na Nymbursku. Auto narazilo do stromu. Další dva lidé zemřeli v pátek večer na Mladoboleslavsku po nehodě tří aut, dalších šest lidí se zranilo, sdělila policejní mluvčí Lucie Nováková.

Informaci o noční nehodě na Nymbursku přijala policie krátce před 2:45. Na místě zemřela pětadvacetiletá žena a pětatřicetiletý muž, kteří seděli na zadních sedadlech. Třicetiletý řidič byl s těžkým zraněním převezen do nemocnice, svým zraněním ale po převozu podlehl. Třiadvacetiletý spolujezdec sedící na předním sedadle vyvázl s lehkým zraněním. „Příčiny a okolnosti nehody jsou v šetření,“ řekla Nováková.

Dva lidé zemřeli v pátek večer u Dolního Bousova na Mladoboleslavsku. Nehoda se stala kolem 19:30, srazily se při ní tři osobní vozy. Šest dalších lidí se zranilo, záchranáři je převezli do nemocnice v Jičíně a Praze. „Na místě zemřeli dva lidé, řidič narozený v roce 1994 a spolujezdkyně narozená v roce 1998,“ řekla Nováková. Podle ní nebyl žádnému z řidičů naměřen alkohol v krvi.

Reklama

Doporučované