Hlavní obsah

Třetí John Wick přináší akci s elegancí, hlavní herci odmítli zestárnout

Film John Wick 3 míří do kin.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Do kin míří třetí pokračování akční série o zabijákovi Johnu Wickovi. A jeho představitel Keanu Reeves, jako kdyby zapomněl stárnout. Ve třetím filmu je ještě elegantnější než kdy dříve a čas zastavila i jeho hlavní herecká kolegyně Halle Berryová.

Článek

To, že hollywoodští herci zrají jako dobré víno, není potřeba připomínat. U Keanu Reevese, herce s libanonskými kořeny, to platí dvojnásob. Během své herecké kariéry se zapsal do divácké paměti především titulní rolí v Matrixu nebo jako mysteriózní John Constantine. Divácky oblíbenou se pak stala série o zabijákovi Johnu Wickovi, jehož třetí pokračování právě míří do kin.

A zatímco v prvních dvou dílech byl John dokonalým samotářem, ve třetím snímku k sobě dostal parťačku. A to hned jednu z nejpovolanějších, hollywoodskou krásku Halle Berryovou, která také zapomněla stárnout.

Dva padesátníci tak diváky baví akčními scénami. Zatímco Keanu je na náročný trénink a natáčení kaskadérských kousků během své kariéry celkem zvyklý, nejkrásnější žena podle magazínu People Halle si přivodila nepříjemné zranění. Během natáčení si zlomila tři žebra a strachovala se, aby ji režisér Chad Stahelski nakonec nevyměnil.

To se ale nestalo. Chad si svou hlavní herečku pečlivě vybral, a tak už brzy celý svět uvidí Reevese a Berryovou proti všem ostatním.

První díl vydělal celosvětově 88 milionů dolarů, dvojka z roku 2017 se dostala na dvojnásobek. A osud oblíbeného assassina bude zajímat diváky i v blížícím se třetím pokračování. To by podle prvotních odhadů mohlo přesáhnout hranici 40 milionů dolarů za úvodní víkend v kinech.

Reklama

Související témata:
Halle Berry

Doporučované