Hlavní obsah

Třetí potomek na cestě, princ William skuhrá nad nedostatkem spánku

Princ William se svěřil, jak se chystá na třetí dítě.

 

Reklama

Britský královský pár William a Kate v pondělí oznámili příchod třetího dítěte. Jako většina rodičů i oni trpí nedostatkem odpočinku.

Článek

Princ William se magazínu People svěřil s tím, že mu v této chvíli nezbývá příliš času na spánek. Se třetím potomkem se pravděpodobně situace nezlepší.

Královský pár je rodiči již dvou dětí, prince George a princezny Charlotte. I přesto, že jim s nimi pomáhají chůvy, skloubit rodičovství a královské povinnosti není zřejmě jednoduché.

Vévodkyně Kate navíc trpí těžkými ranními nevolnostmi, které způsobují nadměrné zvracení mezi prvním a čtvrtým měsícem těhotenství.

Kate se zatím k příchodu třetího dítěte oficiálně nevyjádřila. V minulosti během jednoho ze svých proslovů řekla, že „na tak ohromnou zkušenost, jako je být matkou, vás nemůže nic připravit. Jsou to smíšené pocity vyčerpání, lásky a starosti zároveň.”

Kate porodila George 22. července 2013 a Charlotte 2. května 2015.

Sázkové kanceláře už vypisují kurzy na možné jméno jejich sourozence. Například Paddy Power nabízí osminásobné zhodnocení vkladu u sázek na jméno Alice. Vysoko si stojí také jméno Diana. Princové William a Harry si minulý týden připomněli 20 let od tragické smrti své matky, princezny Diany.

Žil jsem v totálním chaosu, popisuje princ Harry svůj život po smrti princezny Diany.Video: Anita Baselová

Reklama

Doporučované