Hlavní obsah

Tři nejvěrnější. Co se děje na Hradě, když je Miloš Zeman v nemocnici

Součástí oslav pátých narozenin Šťastného pondělí byla i inscenace „Tři nejvěrnější“. Podívejte se na její záznam.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Jarka Sedláčková

 

Reklama

Nejedlý. Mynář. Jiří O. Nejbližší okolí prezidenta začívá dramatické dny. Poslechněte si dramatizovanou podobu jejich rozhovorů, jak si je představují tvůrci Šťastného pondělí.

Článek

Z Pražského hradu se už několik týdnů ozývá téměř úplné ticho. Co prezidentovi nejbližší spolupracovníci doopravdy dělají a plánují, vědí jen oni sami. Tedy oni a Šťastné pondělí. A to si tyto zaručeně spolehlivé a 120% pravdivé informace rozhodně nemůže nechat pro sebe.

A tak si k pátému výročí nadělilo Šťastné pondělí dramatizaci těchto odposlechnutých rozhovorů nejbližšího okolí prezidenta. Tvůrci ručí, že všechno, co uslyšíte, by možná mohla být pravda.

V konverzační komedii na motivy hororové reality „Tři nejvěrnější“ účinkují Jindřich Šídlo jako Vratislav Mynář, Konstantin Sulimenko jako Jiří O. a speciální host Jarka Sedláčková jako Martin Nejedlý.

Dnešní speciální epizoda vznikala se živým publikem během oslav výročí v divadle X10. Poděkování patří i dalším partnerům akce, pivovaru Rampušák a obchodu Nanovo.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované