Hlavní obsah

Trump končí v South Parku. Předvádí komedii, kterou nepřekonáme, říkají tvůrci

South Park příště bez Trumpa?

 

Reklama

Matt Stone a Trey Parker si dávají pauzu od tvorby nových dílů seriálu, prezidenta USA Donalda Trumpa už dál parodovat nebudou.

Článek

Tvůrci South Parku pouští amerického prezidenta Trumpa k vodě. V rozhovoru pro australskou televizi ABC uvedli, že končí se satirickými scénkami, v nichž figuruje právě Donald Trump. Podle nich prezidentova dosavadní vláda předvedla takovou komedii, že je obtížné ji překonat.

„Je těžké si z toho dělat legraci, opravdu jsme se snažili, ale nedovedli jsme s tím, co se děje, udržet krok. Všechno, co přišlo z Bílého domu, bylo mnohem směšnější než cokoliv, co jsme zvládli vymyslet my,” vysvětlil Trey Parker. Poslední, dvacátá série seriálu se přitom nejvíce věnovala - kromě anonymity internetu - právě politice. Sledovala politický vzestup Donalda Trumpa

S Mattem Stonem, druhou polovinou tvůrčího dua, se tedy rozhodli téma nového prezidenta odložit na neurčito a nechat Trumpa „dělat jeho komedii", přičemž oni dva si „budou dělat tu svou".

Fanoušci satirického seriálu si nad děním, které rozpoutal nový prezident USA, libovali, že jde o skvělou munici pro nové díly a že autoři musejí být nadšení. „Tak to ale bohužel není," opáčil Stone. „Není to něco, z čeho si jde dělat legraci, je to čím dál složitější. Jsme z toho vedle asi jako všichni ostatní."

V příštích měsících podle vlastních slov nehodlají pracovat na nových epizodách. Vyhnout se politickým tématům bude pro kreativní dvojici ale těžké.

Reklama

Doporučované