Hlavní obsah

Trump nechápe, proč televize nevyhodí komičku za to, že urazila jeho dceru Ivanku

Video: Zuzana Lachnitová, AP, Reuters

 

Reklama

Prezident Donald Trump chce, aby byla vyhozena komička Samantha Beeová. Ta vulgárně promluvila o jeho dceři Ivance ve svém politicky laděném pořadu Full Frontal na kabelové televizi TBS.

Článek

Americký prezident Donald Trump se na svém twitterovém účtu rozčiloval kvůli komičce, která slovně urazila jeho dceru Ivanku.

Beeová ve svém pořadu označila Ivanku neslušným výrazem pro ženský pohlavní orgán kvůli imigrační politice Trumpa. Za svůj výrok se omluvila a omluvila se za něj i kabelová televize TBS, na které pořad běžel.

„Proč nevyhodí netalentovanou Samanthu Beeovou za použití vulgarit ve své podřadné show? Dvojí metr! Ale to je v pořádku, protože my vyhráváme a budeme vyhrávat dál!”

Na svůj twitterový účet to Trump napsal pár dní poté, co společnost ABC TV Network zrušila komediální seriál Roseanne kvůli rasistickému výroku hlavní hvězdy seriálu. Roseanne Barrová na svém twitterovém účtu přirovnala poradkyni bývalého prezidenta Baracka Obamy k opici.

Herečka Roseanne Barrová je Trumpovou dlouholetou podporovatelkou. Za svůj výrok se sice omluvila, ale přesto ji televize vyhodila. Odsoudili ji i její spolupracovníci.

Reklama

Související témata:

Doporučované