Hlavní obsah

Trump promluví na veřejnosti a rok do volby nového českého prezidenta

Americký prezident bude po dlouhé době mluvit na veřejnosti, budoucího českého prezidenta budeme volit za rok.Video: Anita Baselová

 

Reklama

Je středa 11. ledna 2017 a tady je přehled toho nejdůležitějšího.

Článek

Do další volby prezidenta České republiky zbývá zhruba rok. Proto pro vás chystáme speciální studio, ve kterém prozradíme i to, kolik stojí prezidentská kampaň. Mezi hosty ve studiu budou nejen kandidáti z minulé volby, ale i kandidáti z volby budoucí.

Na programu dnešního jednání Poslanecké sněmovny je mimo jiné i schvalování otcovské dovolené a vládních daňových balíčků, které se týkají i výjimek z EET.

Nového prezidenta Spojených států amerických Donalda Trumpa čeká první tisková konference po listopadovém zvolení do funkce. Doposud se spíš než na veřejnosti vyjadřoval na svém twitterovém účtu.

Ve 13.30 si bizoni a zubři z pražské zoologické zahrady pochutnají na větvích z vánočního stromku ze Staroměstského náměstí.

Teploty se dnes budou pohybovat mezi -4 °C až -1 °C, na Moravě bude o něco chladněji, očekáváme teploty mezi -7 °C až -5 °C. Foukat bude mírný vítr.

Reklama

Doporučované