Hlavní obsah

Tvář Seznamu Zuzana Hodková: Duší jsem pořád ve zpravodajství, natáčení Mamablogu mě ale baví

Zuzana Hodková v Televizi Seznam natáčí lifestylový pořad Mamablog.Video: Barbora Marková

 

Reklama

Tvář naší Televize Seznam Zuzana Hodková dlouhá léta působila ve zpravodajství. Po narození svého druhého dítěte, dcery Edy, ale rozjela vlastní lifestylový pořad Mamablog.

Článek

„Duší jsem pořád ve zpravodajství. Tím, že jsem teď doma, protože mám Edinku a zároveň Tobiáška, tak je to takové příjemné zpestření, jak spojit život mámy a zároveň televizní svět, dát to dohromady. Takže natáčím, co děláme, a musím říct, že mě to docela baví,“ prozrazuje Zuzka, která se v oboru pohybuje již desátým rokem.

Rozhodně to nebaví jen Zuzku. Během několika dílů Instagram Edy a Tobiáška nasbíral téměř 1400 followerů a Zuzce denně chodí reakce od fanoušků.

„Já jsem hrozně dlouho novinářkou a teprve teď, po odvysílání Mamablogu, mi chodí dopisy, e-maily, zprávy na Instagramu a Facebooku. Přišlo mi trošku paradoxní, že než jsem odcházela na mateřskou, tak jsem odvysílala prezidentský speciál, což bylo opravdu několik hodin v kuse náročného vysílání, a reakce nebyla ani jedna. A tady se odvysílá jeden pětiminutový Mamablog a přijde mi šest e-mailů,“ směje se s Edou v náručí.

Kromě deníku Edy, který shrnuje celý týden miminka, Zuzka také dává maminkám různé rady a vychytávky. Třeba jak vybrat správný kočárek nebo jak na horečku u miminka. U diváků je nejoblíbenější třetí část. Zuzka tam totiž spolu s naší moderátorkou zpráv Veronikou Jonášovou a občas i s ostatními maminkami z jejího okolí vtipně glosuje různé životní situace.

„To jsou takové rady, na co se mají připravit maminky, co uslyší ze svého okolí nebo jim budou říkat jejich partneři, tak aby si to nebraly příliš vážně. Já musím říct, že můj manžel vždycky čeká, co se objeví v poslední části a jeho věta je: Tohle jsem teda neříkal. Hodně často čerpáme z vlastní zkušenosti a v posledním díle jsme řešili, jak vybrat paní na hlídání - a to byly vyloženě zkušenosti z Veroničina konkurzu,“ uzavírá.

Jak Zuzanu Hodkovou změnily děti? Podívejte se na úvodní video. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma?

Reklama

Související témata:

Doporučované