Hlavní obsah

Myšlenky, které spálí naděje na prach. Co odlišuje šampiony a poražené?

První díl pořadu ze světa vrcholového sportu: Jaký je poté, co vypnou kamery? Jak pracují sportovci s emocemi a jak si nastavit hlavu na vítězství? Do zákulisí nás vezme Oliver Sálus.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Zbrusu nový pořad z dílny Televize Seznam zavede diváky do sportovního zákulisí a zaměří se na těžkou dřinu, která stojí za úspěchy nejlepších českých sportovců.

Článek

Český fanoušek zná výsledky, sleduje dění na hřišti, chodí fandit na stadiony nebo s pivem před obrazovku. Co se ale děje, když zhasnou světla? Co probíhá ve sportovním zákulisí?

Pořad Tvrdá hra se zaměřuje na známé sporty, které denně sledují desetitisíce Čechů, i na ty méně populární. Ukáže, jaká úskalí musejí řešit profesionální sportovci a co jim stojí v cestě na pomyslný vrchol.

První díl nese podtitul Psychologie vítěze a detailně popisuje sportovní psychologii. Co odlišuje vítěze a poražené? Není to jen síla, rychlost a přesnost, ale i morální odolnost. Dá se hlava nastavit na vítězení? Odpovědi hledali mimo jiné kajakář Josef Dostál, mentální kouč Jan Mühlfeit, strongman Jiří Tkadlčík či zápasník MMA Karlos Vémola. Inspirujte se příběhy sportovců.

Sportovní psychologie funguje v kterémkoliv zaměstnání.

V dalších dílech se Tvrdá hra zaměří na oblíbené sporty – hokej, fotbal, tenis či MMA. Za novým projektem stojí autor Oliver Sálus a režisér Jan Fuka.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované